Altijd fris en fruitig met Maxilia handdoeken

Maak jouw bedrijfsnaam zichtbaar met Maxilia handdoeken. Zorg dat bezoekers van een druk strand jouw naam tegenkomen, laat je logo opduiken in de sauna of sportschool en laat een onuitwisbare indruk achter op elke toiletbezoeker. Met handdoeken bedrukken is het publiek dat je kunt bereiken ongekend groot. Jouw bedrijfsnaam blijft bij iedereen hangen.

Welke Maxilia handdoeken passen bij mij?

Natuurlijk zijn niet alle Maxilia handdoeken hetzelfde. De kracht van succes zit hem in variatie en een groot aanbod. Handdoeken bedrukken betekent dus niet dat alles al vastgelegd is, je kunt alles personaliseren en aanpassen aan jouw wensen. De kleur, het formaat en de manier van bedrukken zijn allemaal aan jou. Je kunt er ook voor kiezen om de handdoeken in combinatie met andere toiletartikelen te geven. Maak bijvoorbeeld een leuk pakketje met washandjes, zweetbandjes of badjassen.

Welke keuze heb ik in Maxilia handdoeken?

Een ding weet je zeker als je Maxilia handdoeken bestelt. Het past altijd precies bij jouw wensen. Want Maxilia staat voor service en klantgerichtheid. De klant is immers koning. Daarom kun je zelf kiezen welk formaat handdoek je wilt. Een enorm strandlaken, een handdoekje voor in het toilet of een standaardformaat handdoek die tijdens het sporten van pas komt. Naast het formaat, kun je ook kiezen hoe de boodschap op de handdoek moet komen. De handdoeken kun je laten bedrukken, maar borduren behoort ook tot de opties en zelfs fullcolour printen is een mogelijkheid. Tenslotte is er nog het materiaal. Je kunt zelf bepalen hoeveel gram materiaal er per vierkante meter gebruikt moet worden. De kleur van de handdoek is ook aan jou, je kunt de handdoek bestellen in een kleur die past bij jouw bedrijf en de gekozen bedrukking.

 

Maxilia handdoeken

Hoeveel Maxilia handdoeken moet ik bestellen?

Bang dat je met enorme stapels handdoeken blijft zitten, omdat je er eigenlijk niet zoveel nodig hebt? Geen paniek, de Maxilia handdoeken zijn al leverbaar vanaf tien stuks. Maar wil je juist veel mensen verrassen, dan kun je er ook bijvoorbeeld 250 tegelijk bestellen. Maak je wensen kenbaar, dan past Maxilia de oplage aan zodat jij iedereen blij kunt maken met gepersonaliseerde Maxilia handdoeken.